Geweldige Nike Camo Pack Voetbalschoenen

Uit het niets lanceerde Nike vandaag haar nieuwste ‘pack’ voetbalschoenen. De Nike Camouflage Pack. Dit pack bevat alle bekende modellen van Nike. Denk hierbij aan de Nike Hypervenom, Nike Magista, Nike Mercurial en Nike Tiempo voetbalschoenen. Al deze voetbalschoenen zullen camouflage strepen bevatten, waardoor jij hopelijk alleen nog maar met je spel zal opvallen op het veld.

Onderstaande schoenen zijn vanaf 7 april te koop via de Nike Football App en 5 dagen later bij de bekende webwinkels. Zie o.a. onze partners aan de rechterkant van dit blog (of op mobiel onderaan).

Update: Bestel hier de nieuwste Nike Camouflage kicksen met sok mét KORTING!

Nike Camouflage Voetbalschoenen 2016

Onderstaande unieke voetbalschoenen bevatten dus allemaal verschillende ‘camouflage’ printen.

De Nike Mercurial Camouflage kicksen heeft traditionele legerkleuren. De sok van zowel de Mercurial, Hypervenom en Magista zijn zwart gekleurd.

De Hypervenom Camouflage is geïnspireerd op ‘dessert’ kleuren. Deze voetbalschoen heeft woestijnachtige kleuren.

Nike Camo Pack Voetbalschoenen

Net als de Mercurial Superfly heeft Magista de traditionele legerkleuren. Hoewel de Magista’s op het eerste gezicht van lichter gekleurd zijn zijn ze zeker niet minder stoer. Wij vinden dit Camouflage Pack van Nike wel wat hebben. Wat vindt jij ervan?

Nike Camouflage Pack Voetbalschoenen

De Tiempo is het minst aangepakt door Nike. Deze zwarte voetbalschoen heeft enkel achterop de hiel wat camouflage kleuren.

Nike Mercurial Superfly Camo Pack

Bekijk hieronder de foto’s van de Nike Mercurial Superfly van het Nike Camo Pack. Deze kun je vanaf 12 april hier bestellen. Voetballers als Anwar El-Ghazi en Cristiano Ronaldo maken grote kans om te voetballen op deze gave ‘onopvallende’ voetbalschoenen 😉

Camo Pack voetbalschoenen 2016

Nike Camouflage Pack Kopen?

Zoals vermeld bij onze intro. Vanaf 12 april kun je deze stoere leger voetbalschoenen kopen bij de bekende voetbalwinkels.

Vergelijk jouw favoriete Nike Voetbalschoenen met Sok direct op CR7Voetbalschoenen.nl. Specialist in het vergelijken van de duurdere voetbalschoenen met een sokje.

Hoeveel sterren geef jij dit ‘Camo’ Pack?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL