Nike Hypervenom Phantom II Anti Clog

De nieuwste Nike Hypervenom Phantom II ‘Anti Clog’ zijn de eerste Nike voetbalschoenen met de allernieuwste techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat jij voortaan de baas bent over de modder. Juichen! Nooit meer vieze voetbalschoenen. Ps: Daar zal ook je moeder blij mee zijn 😉

Nike Hypervenom voetbalschoenen tegen modder

Je leest het goed, de nieuwste technologie, welke in het engels ‘Anti-clog traction’ wordt genoemd zal helpen jouw schoenen schoon te houden. Deze techniek zorgt ervoor dat bijna niets meer aan je voetbalschoenen blijft plakken, wanneer het in aanraking komt met water. Heb je dus droge voetbalschoenen, houd ze snel even onder de kraan en je bent klaar!

Vanaf 14 april ben jij de gelukkige, dan kun je voetbalschoenen o.a. kopen bij Voetbalshop en Unisportstore.

Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen
Anti modder voetbalschoenen van Nike!

Voor de Nike Mercurial Vapor en Superfly is het nog even wachten op deze anti-viezigheid kicksen. Deze worden gelanceerd omstreeks juni. Vlak voor aanvang van de het EK in Frankrijk.

De noppen van deze voetbalschoenen variëren in lengte, welke wel op een normale manier zijn gepositioneerd. Door de noppen op een strategische manier te plaatsen houd je op elk veld het maximale contact met grond!

Nike Hypervenom Phantom II

Nike hypervenom anti clog schoenen
De noppen zijn in verschillende hoogtes aangebracht!

En de noppen van onderen..

Nike hypervenom Phantom II noppen

Voetbalschoenen met sok tegen Modder

Deze voetbalschoen is dus een begin van een nieuw tijdperk. Vanaf nu bevatten alle voetbalschoenen met sok Anti-modder technologie!

Koop jouw Nike Hypervenom Phantom II 2016 vanaf 15 april hier!

Laat in een reactie weten wat jij vindt van de deze gave Hypervenom Kicksen!

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL