Review | Nike Mercurial Voetbalschoenen Euro 2016

De nieuwste Nike Mercurial voetbalschoenen voor het Euro 2016 zijn uitgelekt. Bekijk snel onze review!

Nike Mercurial Superfly Euro 2016

Het sokje voor de nieuwe Mercurial Superfly voetbalschoenen zal net zo hoog zijn als bij de 1e versie van deze kicksen. Onderstaande foto van Footyheadlines geeft een goed beeld hoe de nieuwste versie eruit zal komen te zien.

Deze rood, zwart met gele voetbalschoenen zullen niet misstaan bij het shirt van de Spaanse voetballers.

Nike-Mercurial-Superfly-Euro-2016

Wat opvalt zijn de zogeheten ‘strings’. Je ziet deze overlopen bij het Nike teken vanuit de zwarte veters van de voetbalschoen. Dit geeft de schoen een dynamisch uiterlijk.

De gele zool van de voetbalschoen valt goed op in combinatie met de rode basis van de schoen. Qua design valt er dus weinig op aan te merken.

Ook de techniek mag er zijn. Deze voetbalschoenen zullen gemaakt worden voor kunstgras, normaal gras en zacht gras.

Nike Mercurial Euro 2016

 

Prijs & Release

Voor een prijs van €275,- zijn deze gave Euro 2016 voetbalschoenen omstreeks mei/juni van jou! Wat vindt jij van deze gave Mercurial Kicksen.

Wij beoordelen deze voetbalschoenen met 4 sterren. Het uiterlijk van de voetbalschoen is érg vet. Ondanks dat is deze voetbalschoen niet erg anders en revolutionair ten opzichte van de andere voetbalschoenen met sok van Nike.

Helaas zal deze voetbalschoen ook niet te koop zijn voor een mooi prijsje en blijft Nike vasthouden aan de kleine 300 euro die het voor de Mercurial vraagt.

Bekijk alle voetbalschoenen met sok.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL