Top 5 Zaalvoetbalschoenen met Sok 2019

Zaalvoetbalschoenen met sok zijn net als de normale kicksen met sok enorm populair. Niet gek natuurlijk. Steeds vaker komt Nike en ook Adidas met gave zaalvoetbalschoenen.

Wanneer het najaar begint is zaalvoetballen ontzettend populair. De hoogste tijd om de beste zaalvoetbalschoenen van deze jaargang in beeld te brengen.

In dit blog in beeld: De top 5 zaalvoetbalschoenen met sok 2019.

Bekijk onze selectie top zaalvoetbalschoenen.

[display_filter store=”19″][display_pages store=”19″][user_pages store=”19″][user_sort store=”19″]

[display_multi store=”19″]

[display_pages store=”19″][user_pages store=”19″]

Top 5 zaalvoetbalschoenen met sok 2019

5. Adidas Ace 16.3 Indoor

Deze Adidas Ace 16.3 indoor staat voor ons op de 5e plek. Duidelijk een opvallende schoen. Dit groene monster is wellicht niet de mooiste kleur die Adidas heeft geproduceerd, opvallend is hij wel!

Top 5 zaalvoetbalschoenen metsok

4. MercurialX Proximo CR7 Blauw/Zilver/Zwart IC

Deze CR7 zaalvoetbalschoenen met sok zijn vandaag gelanceerd. De ontzettend gave kleurencombinatie van deze Superfly editie van de Portugese superster staat bij ons op de 4e plek in de top 5 zaalvoetbalschoenen 2016.

Top 5 zaalvoetbalschoenen met sok -CR7

3.Nike MercurialX Proximo Street Indoor Lilac

Deze Nike MercurialX Proximo Street Indoor Lilac vinden wij ontzettend gaaf. De zilveren kleur geeft deze Nikes een bijzondere uitstraling waardoor jij zeker zal opvallen wanneer je kiest voor deze indoor kicksen!

Top 5 zaalvoetbalschoenen met sok nike

2. Nike HypervenomX Proximo Indoor Hyper Grape

Deze Hypervenom zaalvoetbalschoenen zijn opvallend te noemen. De paarse kleur in combinatie met de strepen op de zijkant doen ons besluiten dat deze zaalvoetbalschoen op plaats 2 staat in onze top 5.

Ben jij het hier mee eens?

Top 5 zaalvoetbalschoenen met sok hypervenom

1. Nike HypervenomX Promixo Street Indoor zwart/wit

Voor ons de absolute nummer 1 zaalvoetbalschoen met sok. Deze voetbalschoen combineert de klassieke look van de zaalvoetbalschoen vanuit het verleden, met de nieuwste technologieën.

Niet alleen qua uitstraling sprint deze Nike Proximo er dus uit. Ook de nostalgie die deze schoen met zich meedraagt heeft de redactie doen besluiten deze schoenen absoluut 5 sterren te geven!

Top 5 zaalvoetbalschoenen met sok Nike ClassicBenieuwd wat de huidige prijzen zijn? Bekijk onze voetbalschoenen met sok pagina!

Zaalvoetbalschoenen worden ook wel aangeduid met IC of Indoor. De IC staat in dit geval voor Indoor Court wat de Engelse vertaling is van zaal.

Ben jij op zoek naar nieuwe zaalvoetbalschoenen? Bekijk dan eens de zaalvoetbalschoenen bij een van onze partners!

Hoeveel sterren geef jij de schoenen?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL