Voetbalshirt Manchester United 2016-2017

Het Voetbalshirt van Manchester United voor het seizoen 2016-2017 zal officieel gelanceerd worden in mei 2016. Wij hebben alvast de foto’s van een de grootste voetbalsites van de wereld, Footy-Headlines.

Het shirt van Man United is wellicht wel een van de mooiste shirts uit de Engelse Premier League.

Voetbaltenue Man United 2017

Een hele goede afbeelding zonder tekst hebben we nog niet voor je, maar onderstaande foto geeft wel héél goed weer hoe het nieuwe shirt van Manchester United eruit komt te zien. Dit shirt zal in mei gedragen gaan worden door o.a. Memphis Depay en Wayne Rooney.

In de laatste thuiswedstrijd op Old Trafford zal het moeten gebeuren in dit traditionele voetbalshirt.

manchester united shirt 2016-2017

Eerder zagen we al bij onder andere Bayern München dat de traditionele strepen van Adidas terugkeren op het shirt. De thuiskleuren van de ploeg van Louis van Gaal blijven gelukkig intact.

Twee kleuren rood voor Manchester

Rood zal dus de boventoon voeren. Op de voorkant van het shirt zal de hoofdsponsor nadrukkelijk te zien zijn. Chevrolet betaald miljoenen om te pronken op het shirt van de grootste club uit Manchester.

Opvallend genoeg bestaat het shirt uit twee kleuren rood. Als je goed naar de afbeelding kijkt zie je aan de rechterkant van het shirt (op het scherm links) een meer donkere kleur rood ten opzichten van de andere kant van het shirt.

Waarom dit precies is gedaan weten wij niet. Apart is dit zeer zeker wel. We zullen gaan zien wat dit met de verkoopcijfers zal doen voor de Engelse topploeg.

Een echte fan koopt natuurlijk altijd het thuisshirt van zijn team! 😉

Manchester United Shirt 2016-2017 kopen

Het thuisshirt van Manchester United kun je vanaf mei online bestellen in de officiële webshop van Manchester United. Wil je liever dichter bij huis blijven dan raden we jaar om bij één van onze voetbalpartners te bestellen. Zij garanderen jou gratis levering en bestel je voor 21.00 dan heb je het voetbalshirt de volgende dag al in huis. Handig he?

Laat in een reactie weten hoeveel sterren jij geef voor dit nieuwe Manchester United Thuisshirt 2016-2017!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL