Bayern München Shirt Thuis 2016-2017

Footballmag heeft het thuisshirt van Bayern München 2016-2017 in bezit. Het volgende seizoen zal de Duitse grootmacht aantreden in het enorm gave rode voetbalshirt met de bekende witte Adidas strepen. Het Bayern Munchen tenue zal aangevuld worden met een witte broek onder het shirt. Dit is zeer bijzonder, de laatste keer dat dit gebeurde was namelijk meer dan 10 jaar geleden!

Bayern Munchen shirt thuis 2016-2017

Bayern München Tenue 2016-2017

Geheel volgens de ‘nieuwe’ stijl zal het Adidas Bayern München thuisshirt 2016-2017 vooral rood zijn. Daarnaast is er ruimte voor de witte strepen van de hoofdsponsor. Onderaan de mouwen zie je een witte streep en aan de zijkanten van het shirt lopen de strepen door naar het witte voetbalbroekje.

Het voetbalshirt van Bayern bevat een ronde boord en zal dus geen kraag bevatten. Om het tenue compleet te maken zal naast het rood-witte Bayern shirt en de witte broek de voetbalsokken de kleur in de kleur rood zijn.

Verkooppunten 

Online zal het voetbalshirt te koop zijn omstreeks augustus bij onze partners. Naar verluidt zal het shirt om en nabij de 79,95 gaan kosten voor volwassenen. De kinderuitvoering zal een tientje goedkoper zijn.

Laat weten hoeveel sterren jij dit Bayern Munchen Shirt 2016/2017 geef!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL