België Thuis- en Uitshirt Euro 2020

Onze Zuiderburen zullen hoge ogen gaan gooien tijdens het EURO 2020in Frankrijk. Wij behandelen vandaag het thuis- en uittenue van de rode duivels voor het EK 2020.

België Thuisshirt Euro 2020

Hieronder zie je het nieuwe shirt van de Rode Duivels. Aan dit rood met zwarte voetbalshirt zal het in ieder geval niet liggen dit EK.

Adidas heeft er werk van gemaakt om de Belgen wat meer uitstraling te geven. Zo zie je hieronder diverse spelers poseren in het nieuwste België tenue.

Van links naar rechts afgebeeld:

  • Kevin de Bruyne
  • Chadli
  • Witsel
  • Hazard
  • Kompany

Stuk voor stuk klasse voetballers die uitkomen in de Premier League in Engeland. Wij zijn erg benieuwd of België net als Nederland op het vorige EK, de verrassing kan worden van het toernooi!

Bekijk ook het Oranje Thuisshirt.

belgië euro 2016 thuisshirt

Het shirt heeft dus het Adidas logo aan de rechterkant van het shirt en het bondslogo, net als bijvoorbeeld Spanje of Engeland op de borst afgebeeld. Het rode shirt wordt afgemaakt met een zwart voetbalbroekje en rode voetbalsokken.

Je kunt het voetbalshirt direct kopen bij onze partners in de zijbalk.

Belgie Uittenue Euro 2020

Niet alleen het thuistenue van de Belgen ziet er ontzettend gaaf uit. Ook het uittenue van de Belgen is zeer indrukwekkend. Ondanks het ‘baby’blauwe uiterlijk van het voetbalshirt zien de spelers er zeer gevaarlijk uit.

Belgie uitshirt euro 2016

Anders dan bij het thuisshirt is op de borst van het shirt de Belgische vlag afgebeeld. Zeker niet verkeerd. Dit Adidas tenue is een shirt waar onze vrienden uit België zeker tevreden mee mogen zijn en wij gunnen ze dan ook het beste!

Wie gun jij de eindoverwinning tijdens EK 2016?

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL