FC Barcelona Shirt Thuis 2016-2017

We hebben ze! Foto’s van het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2016-2017! Eindelijk, waar we eerder al het nieuwe shirt van Bayern presenteerde zijn hier dan ook, met enigzins wat moeite, normale foto’s van het voetbalshirt van FC Barcelona voor het seizoen 2016-2017.

FC Barcelona Thuis Tenue 2016-2017

Het nieuwe Barca-tenue zal terugkeren naar de basis. De traditionele strepen keren terug op het shirt en deze zullen ook lichter zijn dan dat we gewend zijn. Het thuistenue, uiteraard geproduceerd en gelanceerd door de hoofdsponsor Nike zal begin Mei officieel gelanceerd worden.

Naar verluidt zal FC Barcelona haar laatste thuiswedstrijd aantreden in het nieuwe voetbalshirt voor het voetbalseizoen 2016-2017.

Klik op de afbeelding om direct het FC Barcelona Shirt 2016-2017 te bestellen via Voetbalshop.

FC Barcelona Shirt 2016-2017

 

Vooralsnog is er geen sponsor te vinden op de buik van shirt. Het is daarom ook afwachten of Qatar Airways terug zal keren op het shirt van de Catalanen.

Tweede sponsor, Beko, zal wel sowieso te zien zijn op het shirt. Zij hebben een plekje weten te veroveren op de mouw van de regerend Spaans kampioen.

Zoals we gewend zijn van Barcelona is het shirt voornamelijk blauw en blauw. De rode strepen zullen het contrast maken in dit geval. Ook de mouwen zijn dus blauw, waarbij onder vanuit de oksel een kleine streep rood tevoorschijn zal komen.

Nike zal rechts (voor nu links) op het voetbalshirt staan en het logo van de ploeg van Lionel Messi zal geborduurd zijn waar het thuis hoort, op het hart van de spelers.

Verkooppunten & Prijzen

Het FC Barcelona shirt zal gelanceerd worden vanuit de Nike Football App. Na deze lancering zullen alle grote webwinkels de shirts in de gelederen hebben om te verkopen.

Het shirt zal in de maten S tot en met XXL te koop zijn voor de prijs € 79,99. Voor kindermaten kan men al hoogstwaarschijnlijk al terecht voor € 69,99 bij één van onze partners rechts in beeld.

Geef jouw mening in een reactie!

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL