Italie Voetbalshirtje Euro 2016

De Italianen zijn helemaal klaar voor het Euro 2016. Bekijk hier de foto’s van het Italië voetbaltenue voor het EK in Frankrijk.

Het thuisshirt van de Italianen is geheel in de lijn der verwachtingen, klassiek.

Het blauwe thuisshirt, witte broek en blauwe sokken geven het Italiaanse voetbaltenue voor Euro 2016 een frisse maar klassieke look.

De Italianen worden ook dit jaar weer gesponsord door Puma. Dit logo wordt aan de rechterkant van het shirt is afgebeeld. Het logo van de Italiaanse bond staat zoals alle voetbalshirts voor het EURO 2016 op het hart geborduurd.

Thuisshirt Italie EK 2016

 

italie tenue euro 2016

De Italianen presteren altijd goed op het Europees Kampioenschap. Zij nemen het in Poule E op tegen België, Zweden en Ierland. We kunnen dus gerust spreken van de Poule des Doods voor de Italianen dit EK.

Uitshirt Italie Euro 2016

Ook  het Uit tenue van de Italianen mag er wezen. Dit witte shirt heeft de Italiaanse vlag gecentreerd door het shirt lopen. Het witte uitshirt van de Italianen wordt gecombineerd met een blauwe broek en witte kousen.

Anders dan bij het thuisshirt van de Italianen is het logo van de Italiaanse bond afgebeeld in het midden van shirt.

 

Italie voetbaltenue euro 2016

De selectie van de Italianen bestaat uit een mix van oude rotten en jonge honden. Neem spelers als Buffon, Chiellini en Balotelli, welke al jaren voor Italië spelen. Zij zullen de jonge, wat minder ervaren spelers door de enorm lastige poule heen moeten trekken.

Wij verwachten eerlijk gezegd niet al te veel van de Italianen dit EK. De Italiaanse competitie wordt alweer jaren gedomineerd door Juventus en clubs als AC Milan en Inter hebben weinig meer in te brengen in Europa.

Denk jij dat Italië gaat stunten in deze voetbalshirtjes voor het Euro 2016? Laat het weten in een reactie!

Wat voor cijfer geef jij dit Voetbalshirt van Italië? Wij geven de shirts 4 sterren!

 

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL