Manchester United uitshirt 2016-2017

Hij is uitgelekt! Het nieuwste uitshirt van Manchester United voor het seizoen 2016-2017.

Bekijk onderstaand de foto’s van het voetbalshirt! Dit voetbalshirt van Manchester is een eerbetoon aan de spelers van ’68 wanneer Manchester United de Europa Cup won van het in die tijd onverslaanbare Benfica.

Nieuwe Uit shirt Manchester United 16-17,/h2>
manchester-united-uitshirt-2016-2017

In het tweede jaar van het giga-contract tussen Adidas en Manchester United heeft Adidas haar stempel weten te drukken op het shirt van de Manucians. Net als bij het shirt van Bayern Munchen zal het shirt de drie bekende strepen hebben van het Duitse voetbalbedrijf.

Het logo van Manchester United zal zich aan de linkerkant van het shirt bevinden. Daarnaast staat dus Adidas op het rechterkant van het shirt.

Chevrolet zal ook in het voetbaljaar 2016-2017 op de voorkant van het shirt staan. Hier kun je bijna niet omheen.

manchester united shirt thuis 2016-2017_2

Verkoopprijs en datum

Het uit voetbalshirt van Manchester United zal eind mei te koop zijn via de bekende winkels. De prijs zal liggen om en nabij de €80. Wij raden aan om tegen die tijd voor de specifieke prijs te kijken bij een van onze partners via de rechterbalk.
Wij geven dit tenue 4,5 ster. Wij zijn helemaal weg van de navy kleur blauw die is gekozen voor het shirt. Echter houden wij minder van de grote reclame op de voorkant van het shirt waardoor het een half puntje aftrek krijgt.

Wat geef jij dit Manchester United Uitshirt 2016-2017 voor cijfer?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL