Nederlands Elftal Thuistenue WK 2018

Het Nederlands Elftal Thuisshirt voor de kwalificatiereeks voor het WK 2018 is bekend gemaakt. Nederland zal ook de komende jaren gewoon in het oranje door het leven gaan. Ondanks de teleurstelling voor deze zomer, geeft dit shirt ons weer een beetje hoop om erbij te zijn op het WK in Rusland.

De Oranje Leeuwen zullen ons hart sneller laten kloppen in dit gave Oranje tenue. Meer weten? Lees alles over het Nederlands Elftal Shirtje 2017-2018.

Nederlands Elftal Tenue 2018

Wat direct opvalt is de blauwe leeuw op het Nederlands Elftal shirt. Boven ‘onze leeuw’ staan de letters van onze voetbalbond, KNVB.

Wij vinden het logo er erg mooi opgedrukt.

Nederlands elftal shirt wk 2018

Uiteraard zal jij dit shirt niet alleen dragen voor de leeuw op de borst of voor de letters KNVB. Het totaalplaatje mag er zeker wezen. Het oranje broekje is naar onze mening zeer gewaagd.

Het is super dat Nike blauwe sokken heeft toegevoegd onder het tenue. De sokken vullen perfect de kleuren aan die als detail op het shirt en broek zijn doorgevoerd.

Onder het tenue zie je de nieuwe Hypervenom voetbalschoenen 2016.

Nederlands elftal shirt wk 2018

Verkooppunten en prijzen

Het thuistenue van het Nederlands Elftal voor 2017-2018 is te bestellen bij onder andere Voetbalshop.nl en Unisportstore.nl. Hoogstwaarschijnlijk zal de prijs van de shirts te koop zijn vanaf 79,99.

Bekijk daarom de website van de webwinkels voor het laatste nieuws omtrent de prijzen.

Wij geven het Nederlands Elftal shirt 4,5 ster. Een klein zetje in de rug voor onze ‘boys’. Laten we hopen dat we er in 2018 ‘gewoon’ weer bij zijn.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL