Nederlands Elftal Uit Tenue 2016-2017

Het nieuwe Nederlands Elftal Tenue 2017-2018. Vandaag werd bekend in welk tenue Nederland de kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland zal gaan spelen. In alle stilte werd dit shirt onthuld, logisch..Nederland speelt namelijk géén EK dit jaar. Helaas.

Dit shirt geeft ons wel genoeg reden om enorm ons best te doen in de kwalificatiereeks. Aan het tenue zal het in ieder geval niet liggen, toch?

Uit Shirtje Nederlands Elftal WK 2018

Nederland zal voor het eerst aantreden in dit schitterende blauwe tenue op 29 maart in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland. Dit uit shirt van het Nederlands Elftal is totaal in het blauw gekleurd. Zelfs de leeuw op het hart en het Nike teken aan de rechterkant van het shirt zijn blauw afgebeeld.

We kunnen gerust  stellen dat Nederland een blauwtje heeft gelopen nog voor de kwalificatiereeks begint voor het WK in Rusland.

Nederlands Elftal Voetbalshirtje 2016-2017

Nederland zal niet alleen aantreden in een blauw tenue. Ook de broek van het tenue zal blauw zijn. Anders dan de shirt en het broekje zijn de sokken lichter van kleur. Deze lichtblauwe sokken zijn hetzelfde kleur blauw als het Nike logo, het KNVB logo en het randje bij het shirt.

De leeuw op de borst staat welbekend voor de ‘Oranje leeuwen’. Hopelijk zal Nederland in dit ontzettend gave tenue beter spelen dan tijdens de kwalificatiereeks voor het EK in Frankrijk.

Boven de leeuw staan de letters KNVB, wat natuurlijk staat voor Koninklijke Nederlandse Voetbalbond.

Nederlands Elftal Voetbalshirtje 2016-2017

Verkoopdatum en Verkooppunten WK kwalificatiereeks 2018

Wanneer het tenue precies te koop zal zijn is op moment van schrijven nog niet bekend. Wel is bekend dat de grotere webwinkels en offline retailers het shirt in de schappen zullen hebben. Ben jij een van de eerste die gaat ‘shinen’ met dit gave tenue van het Nederlands Elftal?

Kwalificatie Poule 2018 Nederland

  1. Nederland
  2. Zweden
  3. Frankrijk
  4. Bulgarije
  5. Wit-Rusland
  6. Luxemburg

Laat in een reactie weten wat jij vindt van dit Uit shirt van het Nederlands Elftal? Wij geven dit shirt 4 sterren. Naar onze mening had Nike iets meer mogen doen qua kleuren. Fellere en opvallendere kleuren.

Ben jij het met ons eens of oneens?

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL