Portugal Thuisshirt Euro 2016

Portugal gaat shinen dit EURO 2016. In samenwerking met Nike lanceerde de Portugese voetbalbond enkele weken geleden het nieuwste voetbalshirt voor het aankomende EK 2016 in Frankrijk.

Portugal Thuistenue EK 2016

Portugal speelt al sinds mensenheugenis is het bordeaux rood. Ditmaal zullen spelers als Quaresma, Pepe en natuurlijk superster Cristiano Ronaldo aantreden in onderstaand Portugese voetbaltenue 2016.

Portugal thuisshirt euro 2016_Ronaldo_cr7

Het gehele Nike tenue zal aansluiten bij de rest van het voetbaltenue. Zo zal ook de broek in het ‘rood’ zijn. Meerdere bronnen vertellen ons dat ook de sokken in deze kleur zijn. Echter zien wij hierboven toch echt groene kousen.

Opvallend is dit zeker, wij vinden het de Portugezen eigenlijk wel staan. Jij ook?

CR7 in Portugese elftal

Of Cristiano Ronaldo dit EK meer kan helpen dan tijdens het WK lijkt bijna wel zeker. De Portugees raakte vlak voor het WK in Brazilië geblesseerd aan zijn knie, waar hij duidelijk last van had tijdens dit eindtoernooi.

Wij hopen dan ook dat Cristiano Ronaldo dit EK zijn ware klasse laat zien en de goede lijn die hij inmiddels weer te pakken heeft laat zien.

Wat te denken van bijvoorbeeld die schitterende goal tegen AS Roma in de Champions League.

Wat denk jij? Gaat Ronaldo Portugal door Poule F heen lozen? Hieronder zie je de Poule van Portugal:
– Portugal
– IJsland
– Hongarije
– Oostenrijk

Wij denken dat dit met deze poule zeker moet gaan lukken! Aan het gave Portugal Tenue van Nike zal het dit jaar in ieder geval niet liggen.

Wij geven het Portugal Thuisshirt Euro 2016 een dikke 5 sterren. De combinatie van de kleuren en het strakke design heeft ons doen besluiten dan Portugal zeker in de finale staat qua voetbalshirt.

Welke voetbalshirt is jouw favoriet? Bekijk hier alle voetbalshirts van alle toplanden!

O.a.

  • Engeland
  • Frankrijk
  • België

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL