Spanje Voetbalshirtje EK 2016

Het EK staat bijna voor de deur. Nog maar 11 weken en het is zo ver. De start van het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Spanje zal op 13 juni aantreden tegen de gevaarlijke Tsjechen.

Bekijk hieronder het nieuwe voetbalshirtje van Spanje voor het EK 2016.

Voetbalshirt Spanje EK 2016

Het nieuwe voetbalshirt van Spanje is officieel gelanceerd in november 2015. Dit Adidas voetbalshirt van het Spaanse voetbalelftal zal officieel gedragen worden door het regerend Europees Kampioen van 2012 en 2016. Zou het het Spaanse elftal lukken om ook voor de derde maal op rij ‘beste der Europa’ genoemd te worden.

Voetbalshirtje spanje ek 2016

Het Spaanse voetbalshirt heeft bekende Adidas strepen aan de zijkant van het voetbalshirt. Daarnaast heeft het voetbalshirt van Spanje het embleem van de Spaanse voetbalbond op het hart. Dit is geborduurd.

Aan de rechterkant van shirt, zoals gewend bij Adidas. Het logo van het officieel Duitse merk. Het shirt van de Spanjaarden zal volledig rood zijn, zoals al zo lang bekend.

Het voetbalshirt kent een apart patroon aan figuurtjes, wat je, wanneer je goed kijkt ziet.

Voetbalshirtje spanje ek 2016-2

Goedkoop Spanje Voetbalshirt 2016

Hoogstwaarschijnlijk ben je op zoek naar de laagste prijs en dus goedkoopste Spanje voetbalshirt 2016. U kunt het Spaanse voetbalshirt goedkoop bestellen bij de bekende voetbalwinkels.

Onderstaande webwinkels bieden het Spaanse thuisshirt aan v.a. €65. Om direct naar de partners te gaan en het shirt beter te bekijken raden wij u aan om direct op de banner te klikken aan de zijkant voor een webwinkel naar keuze.

Bij onze partners krijgt u uw voetbalshirt de volgende dag in huis, mits u voor 21.00 besteld heeft. Niet gek toch?

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL