Uitgelekt | Witte Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Jordan!

Uitgelekt! In navolging van de eerste generatie Hypervenom’s van Neymar en Jordan, *tromgeroffel*..Het is tijd voor de Witte Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Jordan!

Dit zijn de nieuwste Nike voetbalschoenen met sok van Neymar en Jordan!

Héle vette Hypervenom Phantom Kicksen van NeymarX

Onze Engelse collega’s van FootballHeadlines wisten hun beslag te leggen op de nieuwste Hypervenom’s van Neymar JR.

Nike Hypervenom Phantom II Neymar en Jordan voetbalschoenen

Nike bracht in juni voor het eerst officieel de samenwerking tussen Neymar en Jordan naar buiten. De destijds zwarte kicksen van Neymar werden gedragen op o.a. de Olympische spelen, waarin Neymar de winnende goals scoorde.

Nike lanceert niet alleen deze schoenencollectie. Ook kun je de winkel in gaan voor een voetbal, t-shirts en een gesigneerde Air Jordan 5 Low.

Wat maakt deze witte voetbalschoen zo bijzonder?

Dit tweede deel van de Air Jordan X Neymar voetbalschoenen zijn uniek door het interessante design. De zwarte stijl van is volledig overboord gegooid en nu moet je het dus doen met deze chique witte kicksen met sok!

witte hypervenom voetbalschoeenn jordan en neymar

De Hypervenom heeft zijn bekende strepen aan de zijkant. Achterop de schoen staat de legendarische basketballer; Michael Jordan.

De Hypervenom heeft zijn bekende streken, uh- strepen meegenomen. Zo is de schoen goed te herkennen! Naast de opvallende kleurige rode strepen heeft voetbalschoen een grijze sok. Vét he?

Tot slot de onderkant van deze voetbalschoen. Technisch gezien zijn deze Nike Hypervenom Phantom II ook een stuk verder dan de eerdere Hypervenoms.

zoolplaat hypervenom phantom II neymar en jordan

Feel the Difference. Bestel halverwege september via de onze partners!

Wij geven deze schoenen zeker 5 sterren, en jij?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL