Zwart met roze Nike Mercurial Vapor XI

In navolging van het “Pitch Dark” pakket introduceert Nike nu ook een versie zonder sokje. Deze zwart met roze Nike Mercurial Vapor XI zijn vanaf vandaag officieel te koop bij onze partners.

  • Voetbalshop
  • Unisportstore
  • Soccerfanshop

Bekijk onze partners hier rechts op desktop en onderaan op mobiel!

Zwart met roze Nike mercurial vapor XI

Deze bijna compleet zwarte voetbalschoenen zijn tweede kleurencombinatie voor de Vapor editie van deze Nike schoen. Opvallend is het roze Nike teken en de Mercurial tekst die is afgebeeld aan de zijkant van de voetbalschoen.

Deze schoenen bevatten net zoals alle nieuwe Nike kicksen ACC technologie. Dit houdt in dat deze schoen beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

De zool van deze zwart met roze Nike Vapor XI voetbalschoenen zijn roze met het zwarte Mercurial dat geschreven staat op de zool. Op de lees van de schoen je het roze Nike logo terugkomen en tussen de veters door zie je ACC (all condition control) terugkomen.

Zwart roze voetbalschoenen nike mercurial vapor xi

De noppen van deze zwarte met roze Nike voetbalschoenen zijn ook compleet zwart. De onderste laag van de noppen is wat meer transparant, wat een opvallend effect geeft aan de voetbalschoen.

Zwart met roze Nike mercurial vapor XI

Wij vinden dit wellicht wel de meest stoere voetbalschoen voor 2016-2017. Wat is jouw favoriete kleurencombinatie of favoriete schoen? Bekijk hier het complete overzicht voor de schoenen.

Bekijk ook onze voetbalschoenen met sok!

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL