Dé lijst met straat voetbalschoenen vind je natuurlijk op FootballMag.nl. Meer dan 10.000 andere bezoekers bekijken wekelijks de coolste en gaafste straatvoetbalschoenen op deze website.

Maak gebruik van de filter en bekijk jouw nieuwste straat voetbalschoenen voor 2017 tegen de laagste prijs!

[display_filter store=”13″][display_pages store=”13″][user_pages store=”13″][user_sort store=”13″]

[display_multi store=”13″]

[display_pages store=”13″][user_pages store=”13″]

Nike Straatvoetbalschoenen FootballX

Op deze pagina vind je de nieuwste straatvoetbalschoenen van Nike. Deze voetbalschoenen, ook wel de ‘Nike FootballX’ editie zijn ideaal om de pleintjes te domineren.

Nike straat voetbalschoenen heb je in diverse modellen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Bovenstaande modellen kun je ook terugvinden en vergelijken op deze pagina die FootballMAG.nl speciaal voor de straatvoetballers heeft geselecteerd.

Ben jij bijvoorbeeld een dominante aanvaller dan zijn de Mercurial of Magista kicksen een goed alternatief. Ben jij meer de controlerende speler, of sta jij op goal? De Nike Tiempo kicksen passen dan goed bij jou!

Past de schoen die jij wilt niet écht bij je positie? Geen probleem! Je kunt alle schoenen op iedere positie dragen, zolang de voetbalschoenen maar lekker zitten en je ze natuurlijk mooi vind! Dat is het allerbelangrijkste.

Een goed gevoel bij jouw straat kicksen is super belangrijk. Jij zit dan namelijk lekker in je vel, wedden dat jij beter presteert met schoenen waar jij trots op bent?

straat voetbalschoenen

Straatvoetbalschoenen Adidas

Ook Adidas heeft natuurlijk een aanbod straat voetbalschoenen. Dit zijn de volgende modellen die wellicht wel voor jou geschikt zijn, de zogenaamde turf voetbalschoenen.

Dit zijn schoenen met kleine nopjes aan de onderkant voor de grip op bijvoorbeeld een Johan Cruijff Court.

Daarnaast kun je ook gewoon zaalschoenen aan zonder noppen op pleintjes. Deze noppen slijten namelijk sneller op stenen, waardoor je ongelijke zolen krijg.

Wij raden aan deze schoenen niet te gebruiken in de zaal, dit geeft strepen in de zaal.

Straatvoetbalschoenen met sok

Ben je op zoek naar voetbalschoenen met sok en staan jouw favoriete ‘X of Adidas’ kicksen hier niet? Bekijk dan onze sok pagina. Hier bieden wij alle voetbalschoenen met sokje aan van de Benelux. Dit ook de straatvariant, maar bijvoorbeeld ook de AG, FG en indoor variant.

Straatvoetbalschoenen Kind

Op deze pagina vind u ook straat schoenen voor uw kind. Niet alleen volwassenmaten, maar ook aan de allerkleinsten wordt er natuurlijk gedacht. Bekijk, en bestel voor de allerkleinste vanaf maat 28!

straatvoetbalschoenen met sok