3 Gratis Champions League Livestreams

Wil je vanavond naar de de Champions League live kijken? En wil je dit voetbaltoernooi het liefst geheel gratis kijken? Dan heb je geluk: er zijn tegenwoordig genoeg livestreams te vinden die je in staat stellen om de Champions League live te kijken.

Welke livestreams kun je hier bekijken?

Je zoekt de Champions League Live Stream gratis? Hieronder vind je de beste livestreams:

Dit zijn de beste werkende livestreams van 2019:

Maak een account aan en bekijk de gratis livestreams van jouw favoriete CL-wedstrijd:

Gratis Champions League streams: Voorwaarden:
https://bwin.com/ Gratis livestream na account aanmaken – Geen reclame
unibet.com Gratis livestream na account aanmaken – Geen reclame
firstrowsports.eu Gratis livestream, veel reclame.
http://streamsport.eu/ Gratis livestream, veel reclame.

Of je nu onderweg bent, ’s avonds laat nog een college hebt, geen televisie tot je beschikking hebt of op vakantie in het buitenland bent: voor iedereen is het mogelijk om de Champions League live te kijken. En vaak nog gratis ook! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

gratis champions league livestream

Bekijk ook de Gratis Eredivisie Livestreams.

Waarom de Champions League live streamen?

Er kunnen genoeg reden zijn waarom je de Champions League via een website wilt streamen. Ten eerste is het mogelijk dat je niet beschikt over de kanalen waarop de wedstrijden worden uitgezonden. In dat geval ben je op zoek naar een gratis alternatief, want bij betaalzenders reken je al snel een euro of 6 af om één wedstrijd te bekijken. Dit tikt snel aan als je dit iedere keer doet. Op een gegeven moment is dit niet meer de moeite waard.

Daarnaast kan het zijn dat je de televisie niet voor jezelf hebt. Iedere dinsdagavond wil je vrouw bijvoorbeeld Grey’s Anatomy zien, waardoor jij op een andere manier de UEFA Champions League live moet kijken. En op woensdagavond wil je zoon of dochter een film op Netflix kijken. Sommige weken heb je geluk, maar andere keren is iemand anders in huis de baas over de televisie. Ook op zulke momenten zijn livestreams een echte uitkomst. Op deze manier ben je er zeker van dat je geen wedstrijd meer hoeft te missen.

Tot slot is het mogelijk dat je weg of onderweg bent ergens naar toe. Zo kan het zijn dat je met de trein onderweg naar huis bent na een concert en nog even de tweede helft van een Champions League TV wedstrijd wilt meepakken. Of je hebt een laat hoorcollege waarbij je middels jouw smartphone geluidloos de wedstrijd aanzet op de achtergrond. Waar je ook bent, je kunt altijd en overal gratis Champions League livestreams kijken.

Champions League live gratis kijken in het buitenland

Voor Nederlanders in het buitenland kan het vinden van een geschikte Champions League livestream soms een flinke uitdaging zijn. Soms kan het helaas gebeuren dat je vakantie samenvalt met bijvoorbeeld de Champions League finale. Hoe leuk je vakantie ook is, de Champions League finale wil je natuurlijk gewoon live kijken. Echter kun je in het buitenland te maken krijgen met zogenaamde geo-blokkades.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een VPN. VPN staat voor Virtual Private Network. Een VPN wordt door velen gebruikt om hun privacy en veiligheid op het internet te vergroten. Normaal gesproken ben je te identificeren aan de hand van je IP-adres, waardoor een site meteen weet vanaf welke locatie je tracht om bijvoorbeeld de Champions League live te kijken. Een VPN verhult je IP-adres. Zo kan niet meer gezien worden waar vandaan je een wedstrijd streamt. Dit heft de geo-blokkade op. En zo kun je dus, waar je ook bent, de Champions League live kijken.

Wat kun je hier zien?

Op deze site vind je livestreams voor alle wedstrijden van de Champions League. Champions League edities zijn altijd op zijn leukst wanneer er Nederlandse clubs meedoen. Hier vind je de livestreams van al jouw favoriete clubs. Mis geen wedstrijd van Ajax of PSV in de Champions League meer. Maar ook wanneer je favoriete buitenlandse club speelt, bijvoorbeeld Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Juventus, Liverpool of Bayern München, hoef je deze wedstrijden nooit meer te missen dankzij livestreams.

Wanneer kan ik de Champions League gratis live kijken?

Wedstrijd Datum Beste Livestream
Ajax – Lille 17-09-2019 Bwin.com
Valencia – Ajax 02-10-2019 Bwin.com
Ajax – Chelsea 23-10-2019 Ziggo
Chelsea – Ajax 5-11-2019 Unibet
Lille – Ajax 27-11-2019 Livesportrow
Ajax – Valencia 10-12-2019 Bwin

Op 25 juni 2019 is de Champions League weer van start gegaan. Ten eerste worden er de voorrondes gespeeld. Aan de hand van deze rondes kunnen clubs zich nog kwalificeren voor het hoofdtoernooi. Tijdens de voorrondes spelen geregeld Nederlandse clubs mee. Veelal gaat het hierbij om de nummer twee van de reguliere Nederlandse competitie, maar het kan ook gebeuren dat de kampioen nog niet rechtstreeks geplaatst is. In dat geval zal de Nederlandse kampioen ook instromen in de voorronde van de Champions League.

Op het moment is er nog één Nederlands team over in de voorronde van de Champions League: Ajax. Zij strijden tegen APOEL Nicosia voor dat felbegeerde ticket voor de groepsfase. Woensdag 28 augustus is het zo ver. Ook deze Champions League wedstrijd van Ajax kun je live bekijken hier. Tussen 17 september en 11 december 2019 worden de wedstrijden van de groepsfase gespeeld. Ook de livestreams voor deze wedstrijden kun je hier gratis vinden.

 

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL