Ben je op zoek naar nieuwe scheenbeschermers voor de voetbal? Wij zetten de meest vette scheenbeschermers voor je op een rijtje. Vergelijk zelf en bestel bij een sportwinkel naar keuze.

[display_filter store=”11″][display_pages store=”11″][user_pages store=”11″][user_sort store=”11″]

[display_multi store=”11″]

[display_pages store=”11″][user_pages store=”11″]

Voetbalscheenbeschermers zonder enkelsokje

Helemaal trending; scheenbeschermers zonder enkelsokje. Deze scheenbeschermers plaats je dus enkel op je scheen. De scheenbeschermer wordt in de lucht gehouden door een ‘zakje’ die je om je beschermer en je been schuift boven je voetbalschoenen met sok.

Deze scheenbeschermers zijn enorm licht en vangen de harde klappen op net zoals de ouderwetse scheenbeschermers.
Waarom Scheenbeschermers?

Iedereen kent ze wel: de zagers, poortwachters van de verdediging, zogenaamde stofzuigers. Deze verdedigend ingestelde spelers komen vaak in zonder te kijken en kunnen jou eenvoudig blesseren.

Met de nieuwste Scheenbeschermers anno 2017 kun jij snel over het veld bewegen zonder dat jij last hebt van je scheenbeschermers. Deze nieuwe scheenbeschermers zijn dusdanig licht dat je bijna geen extra gewicht meezeult tijdens je actie!

Draag ook je scheenbeschermers tijdens de training. Dit omdat het ook daar soms hard aan toe kan gaan, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Wist je datje over Scheenbeschermers:
Edgar Davids in zijn tweede periode zijn scheen brak doordat hij zelf te hard doorging. Hij droeg geen scheenbeschermers. Een gewaarschuwd voetballer telt voor twee.

Wij bieden diverse scheenbeschermers aan op deze website. Denk aan de volgense merken:
• Nike scheenbeschermers
• Adidas scheenbeschermers

Nike Scheenbeschermers

De scheenbeschermers van Nike zijn erg populair. O.a. de populaire CR7 scheenbeschermers zijn erg in trek. Andere bekende Nike scheenbeschermers zijn de standaard beschermers zondee sokje. Echter staat hier geen CR7 op maar slechts het Nike logo.

Adidas Scheenbeschermers

Ook Adidas doet niet onder voor de concurrentie van Nike. Adidas heeft meer klassieke scheenbeschermers, welke dus wél bescherming bevatte bij de enkel.
Kijk altijd zorgvuldig op de productpagina van het product, uiteraard kan dit verschillen per scheenbeschermer.

Mocht je nog vragen hebben over deze scheenbeschermers, extra informatie hebben, of gewoon een reactie plaatsen? Dat kan. Laat het weten onderaan deze pagina wat jouw favoriete scheenbeschermers voor de voetbal zijn.

voetbal scheenbeschermers

CR7 Scheenbeschermers

Scheenbeschermers voor kids

Wij bieden uiteraard ook scheenbeschermers aan voor de kleine kids. Dit zijn scheenbeschermers vanaf maat S.

Wij bieden o.a. ook scheenbeschermers aan in de maten: