Johan Derksen vermogen

Johan Derksen was de afgelopen tijd natuurlijk veelvuldig in het nieuws. De tv-persoonlijkheid versprak zich tijdens een uitzending, waarna hij een deel van Nederland over zich geen kreeg. Nadat hij had aangekondigd te stoppen, was hij 2 weken later alweer op de buis door alle fans die hem niet konden missen op de buis. Ook wij van Footballmag zijn blij om te zien dat Johan Derksen weer terug is op TV en weer zijn ongezouten mening geeft over het actuele nieuws, politiek, voetbal en wat andere dingen. Samen met Rene van der Gijp, Wilfred Genee en een wisselende tafelgast maken Johan en zijn mannen er een interessant programma van. De vraag die we in dit artikel gaan beantwoorden is wat het daadwerkelijke vermogen is van Johan Derksen.

Hoe bouwde Johan derksen zijn vermogen op?

Johan Derksen doet al het TV werk zeker niet voor niets. Doordat hij al jarenlang op de televisie te zien is, en meerdere zeer lucratieve contracten tekenden bij RTL én Talpa, heeft hij een aardig vermogen bij elkaar gesprokkeld.  In de jaren bij RTL verdiende de bromsnor naar alle waarschijnlijkheid een salaris van ruim €500.000 bruto per jaar. Helaas voor Johan was dit bedrag bruto, waardoor er netto nog ”maar” de helft van over bleef. Nadat de heren een transfer maakte van RTL richting Talpa, zijn er geen concrete bedragen meer genoemd over het exacte salaris. Wel zeiden de heren lachend dat ze er zeker niet op achteruit gingen. Programma’s waar Johan Derksen onderdeel van uitmaakte waren onder anderen VI Oranje blijft thuis, Voetbal Insite, Voetbal International, VI Oranje en natuurlijk Voetbal Inside.

Nadat de heren bij Talpa onder anderen ‘Veronica Inside en De Oranjezomer maakten, werd het tijd voor iets nieuws. Derksen wilde zich meer gaan richten op de realiteit en was na al die jaren hoofredacteur van Voetbal International en voetbalanalist toe aan iets nieuws. Toen ”directeurtje” en  John de Mol op het idee kwamen om een dagelijkse talkshow te maken, was Johan meteen enthousiast. Nadat Genee over was gehaald, ging Gijp ook akkoord met het voorstel om iedere dag van 21.30-22.30 de actualiteiten van de dag te bespreken, met natuurlijk de nodige dosis humor. Door het dagelijkse programma ging het salaris en vermogen van Johan Derksen flink omhoog.

Johan derksen en goede doelen

Je zal het niet altijd zeggen, maar Johan is een redelijk bescheiden man. Zo praat hij niet graag over zijn salaris. Laatst vroeg RTL Boulevard presentator Lex Uiting wat het salaris van Johan Derksen was voor het nieuwe programma, waarop hij geen antwoord gaf. Geschat wordt dat Johan zijn salaris ruim boven de 5 ton zit die hij bij zijn vorige werkgever verdiende, maar net niet de miljoen aantikt. Wat ook niet vergeten mag worden is het feit dat Johan een zeer groot bedrag per maand overmaakt naar goede doelen, zoals Support Casper, die in actie komt voor alvleesklierkanker. Hij zegt het televisiewerk ook niet alleen maar voor het geld te doen, omdat hij het juist fijn vindt om zijn familie goed te kunnen onderhouden en voldoende goede doelen kan helpen met verschillende onderzoeken.

Maar wat is het daadwerkelijke vermogen van Johan Derksen? 

Het is moeilijk te schatten wat het daadwerkelijke vermogen van Johan Derksen is. Zeker omdat we niet precies weten wat hij nu verdient en wat de goedlachse man uitgeeft. In 2016 was het vermogen van de analist 1 miljoen euro. Johan verdiende in de tussentijd ruim 500.000 euro bruto per jaar, dus zeker 2.5 miljoen euro verdiende de afgelopen 5 jaar. Verder beschikt Johan over een huis in Grollo en is hij natuurlijk erg gelukkig met zijn hond. Ook heeft hij sinds kort het radioprogramma Muziek voor volwassenen, dat iedere werkdag van 23:00-23:59 te horen is op Veronica. Johan heeft dus niets te klagen met zijn vermogen, dat sinds 2016 zeker een stuk gestegen zal zijn.

We zijn er ook achter gekomen wat het vermogen van Peter Gillis is. Bekijk dit artikel dus snel!

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL